FAQ

Har du spørgsmål?


Vi har samlet de spørgsmål og svar som vi oftest bliver stillet, du finder dem herunder, finder du alligevel ikke det svar du sørger, så kan du kontakte os på telefon +45 4452 2000 (tryk 2 for teknik) eller send en mail på technics@webasto.com.Q.     Kan bilvarmere demonteres og monteres i andre biler?


Ja, i nogle tilfælde vil det være muligt. Vær opmærksom på at, varmertype (benzin-/diesel) skal passe til den nye biltype (benzin-/dieselbil). Der skal også påregnes nye monteringsdele eller et helt nyt monteringssæt.


Q.      Skal en bilvarmer testes og certificeres?


En TÜV-kontrol er ikke længere nødvendig i forbindelse med bilvarmere og installation, fordi bilvarmeren nu har en EF-typegodkendelse. Efter fagmæssig korrekt montering og placering af typegodkendelsesmærkaten på typeskiltet, skal dette dokument stemples og underskrives. Den udfyldte EF-typegodkendelse skal udfyldes af Webasto forhandleren og medbringes i køretøjet.


Q.      Hvad er forskellen på Thermo Top Evo 5 og Thermo Top Evo 5+?


Begge modeller varmer med 5,0 kW. Thermo Top Evo 5 + optimerer kølevæskecirkulationen og kabinen prioriteres. Thermo Top Evo 5 er til kompakt- og mellemklassebilerne, hvor Thermo Top Evo 5+ er til luksusklassen og til køretøjer med ekstra stor kabine.