ThermoCall 4 App

Hvorfor er Thermocal appen ikke på Google store ?

Google store har lavet et nyt regelsæt for hvad apps må kunne og da vores automatisk læser de sms der kommer fra din Thermo call enhed, må den pt. ikke blive distribueret via google store.

Den kommer tilbage igen.. vi er i gang med at lave appen om så den bliver tilgængelig snarest muligt.

 

Man kan heldigvis stadig hente den fra vores Webasto hjemmeside.

 

 1. Du skal først tjekke hvad for en Android version der er installeret på din tlf. ( jeg ved ikke hvordan man gør det.. du må kigge i din tlf. manual eller producentens hjemmeside ) 

 2. Hente Thermocall appen fra Webasto hjemmesiden -> 

  Produktoversigt (webasto-comfort.com)  Der er 3 versioner tilgængelig af Thermocall appen, alt efter android version man har på sin tlf.

  Normalt tjekker google for dig hvad du har af Android version på din tlf…. det skal man selv tjekke når du henter Thermo Call appen manualt som du gør her.

  Tlf. kan godt finde på at spørge om du har tillid til den app du er ved at installere .. det er fordi den ikke kommer via Google store.. det kan man roligt sige ja til.

  Det anbefales at åbne linket på den tlf. som skal have appen installeret.

 3. Når du så har fået hentet og installeret Appen, følger du blot den vedhæftede manual for opsætning af Thermo Call 4 Advanced for at få betjeningen op og køre på din tlf.

  Du skal kende tlf. nr. til det sim kort som du eller din installatør har sat ind i Thermo Call 4 Advanced boks/enhed.